Skip to main content

Volg ons ook op sociale media

Naast de vernieuwde website, kun je Oranjevereniging Prinses Juliana ook volgen op sociale media. Volg je ons nog niet op Facebook of Instagram? Doe dit dan snel. Je blijft dan op de hoogte van al het nieuws rondom onze vereniging en de evenementen die we organiseren. Ook hebben we een WhatApp-kanaal om je voor en tijdens evenementen op de hoogte te houden.

De voorpret is vaak al even leuk… En dat geldt zeker voor onze Oranjevereniging. Inmiddels zijn we druk bezig met het organiseren van de eerste evenementen. De lampionoptocht en Koningsdag zijn daar voorbeelden van.
We vertellen je graag waar we mee bezig zijn en hoe leuk onze Oranjefamilie is. Hoe meer leden we hebben, hoe meer activiteiten we kunnen organiseren. Dus steun ons en word lid!

Waar kun je ons volgen?
De afgelopen jaren kon je de Oranjevereniging al volgen via een Facebookgroep. Om de vereniging op de toekomst voor te bereiden, gaan we over naar een Facebookpagina. Zo kunnen we je nog beter informeren en met elkaar in contact komen. Daarnaast vind je ons nu ook op Instagram.

Oranje-inspiratie voor jou
Naast de evenementen die we organiseren, vinden we het ook leuk om je te inspireren. Bijvoorbeeld in de vorm van knutsels, versiering, hapjes en drankjes en meer. Neem eens een kijkje en volg ons.

Belangrijke informatie evenementen
Wil je voor en tijdens evenementen ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan ook op ons WhatsApp-kanaal. We gebruiken dit kanaal bijvoorbeeld om aan te geven of het evenement doorgaat, bijvoorbeeld als het regent of als het te druk wordt.