Skip to main content

Huur een kraam tijdens Koningsdag

Tijdens Koningsdag laten we Oud-Beijerland bruisen. Naast activiteiten voor jong en oud, verhuren we ook een aantal kramen. We vinden het namelijk belangrijk dat we mensen uit Oud-Beijerland en de Hoeksche Waard ook een podium geven. Dus ben jij een kleine ondernemer, hobbyist of zit je bij een vereniging? Tegen een klein bedrag kun je jouw bedrijf, hobby of vereniging promoten en producten of diensten verkopen. Meld je snel aan, want vol is vol!

Run jij bijvoorbeeld een webshop, verkoop je een dienst die iedereen zou moeten kennen of zit je bij een vereniging die graag meer bekendheid krijgt? Wacht niet te lang en huur een kraam tijdens Koningsdag in Oud-Beijerland. Een leuke manier om meer bekendheid te krijgen.

Je kan kiezen uit een hele of een halve kraam. Eén van de voorwaarden is dat de kraam tussen 11.00 en 17.00 uur bemand is.

Interesse?
Neem de voorwaarden van de kraamverhuur door voordat je je aanmeldt. Je kan je aanmelden door het aanmeldformulier volledig in te vullen en deze aan ons te sturen via e-mailadres info@oranjeobl.nl. We nemen je aanmelding dan in behandeling.

Meer informatie
Heb je nog vragen of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.